Un microbuz s-a răsturnat în Jucu. O persoană a fost transportată la spital

by admin

Neatenția unei șoferițe se putea transforma într-o tragedie în această dimineață. Aceasta a încălcat linia dublă continuă și a lovit un microbuz care circula regulamentar. Accident a avut loc în comuna Jucu.

„Din cercetările preliminare s-a constatat că o conducătoare auto de 30 de ani, din comuna Jucu, ar fi pătruns pe DN1C de pe DC40, încălcând marcajul  longitudinal dublu continuu, care separă sensurile de mers, moment în care a intrat în coliziune cu un microbuz, condus dinspre Cluj-Napoca spre Gherla, de un bărbat de 26 de ani, din județul Botoșani.

În urma impactului a rezultat rănirea unui bărbat de 54 de ani, din județul Iași, pasager în microbuz. Testările cu aparatul etilotest au avut rezultate negative”, a transmis IPJ Cluj.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au ajuns la locul accidentului, unde au găsit un microbuz și un autoturism avariate. Toți pasagerii din autovehicule erau ieșiți în afara acestora, o singură persoană a solicitat consult medical. În aceste momente este consultată de către echipajul SMURD, urmând să fie stabilit dacă va fi transportată la spital.

Persoana consultată, respectiv un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani, este transportată la spital de către echipajul SMURD. Conform primei evaluări aceasta prezintă multiple traumatisme”, au transmis și pompierii clujeni.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Comenteaza