Un fost portar de la ”U” Cluj și CFR a încetat din viață. Avea doar 43 de ani

by admin

Martin Tudor, fostul portar al celor două echipe clujene, a încetat din viață, în urma unui infarct miocardic.

Tragedia din fotbalul românesc a avut loc astăzi, după ce fostul portar, Martin Tudor, a încetat din viață la doar 43 de ani. Fostul fotbalist a suferit un infarct miocardic în timp ce se afla în locuința prietenei sale, în Reșița. Conform Gazetei Sporturilor, acesta suferise un preinfarct în anul 2019.

Martin Tudor, dublu campion al României cu Steaua, în 2001 și 2005, dar și câștigător al Supercupei în 2001, a mai apărat de-a lungul carierei sale la Olimpia Satu mare, Jiul Petroșani, ”U” Cluj și CFR Cluj. El a antrenat apoi, după retragere, la FCSB, Sportul Snagov, CSU Craiova, dar și la echipa națională a României, fiind antrenor cu portarii.

Sursa foto: frf.ro

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Gogu 03/04/2020 - 09:30

Dumnezeu sa-l odihneasca! Dar nu pot sa nu remarc formularea “Un fost portar de la “U” Cluj si CFR ….”. In primul rand strict ca derulare in timp, a fost portar la CFR inainte de a fi portar la “U”. La “U” a ajuns la finalul carierei si a stat un sezon! La CFR a stat doua sezoane. Apoi in sezonul in care a jucat la “U”, la finalul campionatului echipa a retrogradat in timp ce CFR castiga primul titlu din istoria echipei si in acelasi timp primul titlu castigat de o echipa din Cluj de-a lungul timpului. Sa continuam! CFR este cea mai titrata echipa din Romania in ultimii 15 ani in timp ce concitadina se zbate in mediocritate la fel cum a facut-o aprope in toata istoria ei cu cateva mici exceptii! Si atunci de ce nu se formuleaza corect in titlu?

Raspunde

Comenteaza