Un escroc din Hunedoara arestat preventiv pentru înșelarea mai multor persoane prin chirii fictive în Cluj-Napoca

by Christian Suciu

Un tânăr în vârstă de 25 de ani din Hunedoara a fost arestat preventiv de către ofițerii secției 3 de Poliție din Cluj-Napoca sub acuzația de înșelăciune în formă continuată. Bărbatul ar fi convins mai multe persoane din mediul online să-i ofere sume de bani în schimbul unor chirii fictive din Cluj-Napoca.

” Din cercetările efectuate a reieșit că, în perioada septembrie 2019 – octombrie 2020, respectiv septembrie-octombrie 2021, bărbatul ar fi indus în eroare 11 persoane, prin intermediul unor anunțuri postate în mediul online, referitoare la închirierea unor apartamente situate în municipiul Cluj-Napoca, primind de la acestea sume cuprinse între 400 și 3.300 de lei, cu titlu de avans și garanție. În total, prejudiciul cauzat a fost evaluat la aproximativ 23.000 de lei.

În urma probatoriului administrat, la data de 7 martie a.c., față de acesta s-a dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, în urma prezentării magistraților, pe numele acestuia fiind emis un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile” au informat reprezentanții IPJ Cluj.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza