Un cunoscut om de afaceri din Cluj se pregătește să candideze la alegerile locale din această toamnă?

by admin

O fotografie apărută întâmplător pe o rețea de socializare a început să creeze tot mai multe comentarii legate de un nou proiect politic la Cluj care l-ar avea în prim plan pe cunoscutul om de afaceri Ștefan Gadola. Fotografia cu pricina îi are reuniți în același cadru pe acționarul Realitatea Plus, Cozmin Gușă, pe fostul ministru Vasile Pușcaș, pe celebrul interpret Aurel Tămaș, pe fostul lider liberal, Viorel Cataramă, și pe omul de afaceri amintit.

Surse apropiate ServusCluj acreditează ideea că omul de afaceri ar putea fi susținut să candideze la șefia Consiliului Județean din partea unei platforme electorale care să adune mai multe partide politice. “Când voi avea ceva de declarat în direcția asta o voi face cât se poate de direct”, a comentat Ștefan Gadola pentru ServusCluj scenariul prezentat. Cu toate acestea, sursele amintite subliniază că omul de afaceri a fost măsurat în anumite sondaje pentru o candidatură la Consiliul Județean Cluj.

Prezența lui Cozmin Gușă la Cluj nu ar fi străină de coacerea unui astfel de proiect politic. De altfel, consultantul politic a lansat zilele trecute în emisiunea “România te privește”, pe LOOK PLUS câteva scenarii inedite care vor transforma scena politică de la noi. “Vom avea un rezultat la locale care să consolideze un Guvern de uniune națională între PNL și PSD în așa fel încât la parlamentare să nu pară nimeni curat și uscat. Să fie toată lumea cu caca la fund. În luna august înainte de localele din 6 octombrie, când se vor ține, vom avea un alt Guvern tocmai pentru ca PNL-ul să poată să meargă în alegeri cu șanse egale cu PSD-ul și fără să aibă acest handicap.(…) Eu văd o schimbare de Guvern în luna august cu niște premieri care pot fi Rareș Bogdan, Marcel Vela și așa mai departe”, a declarat consultantul politic la “România te privește”.

Un scenariu similar s-a mai desfășurat și în 2016, când la Primăria Clujului a fost susținut din postura de independent de mai multe partide Octavian Buzoianu.

Foto: www.facebook.com/cozminhoreagusa

Te-ar putea interesa si

3 comentarii

clujean 10/06/2020 - 17:57

Singura nota discordanta acolo e profu’ Puscas. In rest numai canalii.

Raspunde
TOT CLUJEAN 11/06/2020 - 05:47

No bineeee!..parcă Puşcaş e mai breaz?
Mă mir de ce nu e prin ei şi Ucu Rus, Dâncu, Paszkany, Boc, Tişe, Buda, Nicoară şi toţi arhanghelii care au tot sufocat Clujul de două decenii!!!!!…sau ei cântsu la alt mese?

Raspunde
clujean 12/06/2020 - 11:07

Desigur, daca Puscas a fost de acord sa se pozeze cu fauna respectiva, inseamna ca face parte din ea. Eu ma refeream strict la faptul ca e un tip foarte inteligent, un tip caruia Romania (istoric vorbid) ii datoreaza aderarea la UE, cu toate negocierile DURE care au avut loc atunci. Desigur ca si Dancu e un tip destept, dar canalie. Nu ca Gusa ar fi mai prost, dar ala ii canalia-sefa 🙂

Raspunde

Comenteaza