Un copil a căzut de la etajul doi al unui bloc. O copertină i-a salvat viața

by Bianca Baraboi

Un copil de 2 ani a căzut ieri, sâmbătă, de la etajul 2 al blocului unde locuia, după ce, într-o clipă de neatenție a părinților, el împreună cu fratele său, au deschis geamul de la camera în care se jucau. Copilul s-a urcat pe pervaz, s-a dezechilibrat și a căzut. Doar o minune i-a salvat viața, mai precis, vorbim de o copertină care i-a amortizat căderea, copertină aflată un etaj mai jos. A fost preluat de un echipaj SMURD și dus de urgență la spital. Din fericire copilul era conștient și cooperant.

ISU Cluj: Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în această dimineață, alături de un echipaj SMURD, pentru a acorda asistență medicală de urgență unui copil, în vârstă de doi ani, căzut de la etajul doi al unui bloc de locuințe, situat pe strada Mureșului din municipiul Cluj-Napoca.
Copilul a fost preluat de către echipajul SMURD, de tip terapie intensivă mobilă, iar apoi a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri medicale. Conform primei evaluări acesta este în stare de conștiență și este cooperant.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza