Un bărbat a fost prins sub un utilaj, în apropiere de Mărișel

by Bianca Baraboi

Vineri în jurul orei 17, pompierii au fost alertați despre o persoană care a fost prinsă sub un utilaj în pădure, lângă Mărișel. Doar o minune i-a salvat viața, iar asta a fost posibil doar cu ajutorul localnicilor, care l-au ajutat să iasă de sub tractor până la sosirea pompierilor.

ISU Cluj: Pompierii din cadrul Gărzii Gilău au fost alertați în această după-amiază pentru a acorda primul ajutor calificat unui bărbat care a fost surprins sub un utilaj, în apropiere de localitatea Mărișel.
La fața locului s-au alocat o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD. Preventiv, a fost alertat și elicopterul SMURD din Punctul Aeromedical Târgu Mureș. Bărbatul, ajutat de localnici, a reușit să se elibereze de sub utilaj, iar apoi a fost preluat de un autoturism pentru a fi adus la întâlnire pe traseu cu echipajul SMURD. Bărbatul, conform primelor evaluări, este conștient și cooperant, a fost preluat de către echipajul SMURD și este transportat în aceste momente la unitatea de primiri urgențe din cadrul SCJU Cluj-Napoca.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza