Un bărbat a fost găsit decedat în comuna Chinteni. Fiica sa este bănuită că i-a luat viața

by admin

Un bărbat a fost găsit mort în satul Deușu din comuna Chinteni. Cadavrul său a fost descoperit marți după-amiaza în casa în locuia împreună cu fiica sa.

„La data de 8 iunie a.c., în jurul orei 15.10, poliția a fost sesizată prin apel 112 de către o femeie de 35 de ani, din comuna Chinteni, cu privire la faptul că tatăl acesteia s-ar afla decedat în locuința de domiciliu a celor doi.

La fața locului s-au deplasat cu celeritate echipaje medicale și de poliție, iar ca urmare a investigațiilor primare întreprinse a reieșit faptul că în cursul aceleiași zile, pe fondul unui conflict spontan între apelantă și tatăl său, aceasta ar fi exercitat acte de agresiune prin aplicarea unor lovituri cu un obiect contondent, ulterior survenind decesul bărbatului de 68 de ani.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj, iar rezultatele necropsiei au relevat faptul că moartea este neviolentă.

Femeia de 35 de ani a fost prezentată magistraților din cadrul Judecătoriei Cluj-Napoca, față de aceasta fiind dispusă măsura internării medicale provizorii.  

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie sub forma lovirilor sau a altor violențe, cercetările fiind continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza