UMF Cluj-Napoca, premiată de Klaus Iohannis. Anca Buzoianu: „Această distincție ne onorează și ne motivează să continuăm să susținem performanța în medicina din România”

by Oana Spiru

UMF Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca a primit, din partea Președintelui Klaus Iohannis, „Ordinul Meritul Sanitar“ în grad de Cavaler.

„Ordinul Meritul Sanitar“ a fost oferit în semn de recunoștință pentru calitatea procesului educațional și a excelenței academice, pentru efortul important depus în contextul măsurilor de combatere a pandemiei de COVID-19.

„Sunt extrem de mândră de această reușită și mă bucur că eforturile noastre, ale întregii comunități academice, sunt recunoscute şi apreciate la cel mai înalt nivel, că reprezentăm un model de implicare în societate prin rolul pe care ni l-am asumat pentru binele comunității în care ne desfășurăm activitatea. Această distincție ne onorează și ne motivează să continuăm să susținem performanța în medicina din România”, spune Rector UMF Cluj-Napoca, Anca Dana Buzoianu

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Tz D 05/12/2020 - 18:08

Pai dacă a fost premiata pana și UMF Craiova, distincția asta este lipsită de valoare. E un premiu ca oricare altul și este pentru toți. Adică de-a dreptul
Gratuit..,

Raspunde

Comenteaza