UMF Cluj oferă consiliere psihologică gratuită cadrelor medicale

by admin

Universitatea de Medicină „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca oferă suport psihologic gratuit personalului medical. Specialiștii susțin cadrele medicale pentru a depăși situația dificilă creată de COVID-19. Echipa este formată din cadre didactice ale universității, profesioniști în domeniul sănătății mintale, care lucrează în cadrul Centrului de Consiliere Psihologică, ori colaborează pe bază de voluntariat.

“În această perioadă în care contribuția fiecăruia dintre noi este importantă pentru depășirea situației generate de pandemia COVID-19, Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca sprijină personalul medical şi prin specialiștii săi din cadrul Centrului de Consiliere Psihologică”, anunță rectorul UMF, Anca Dana Buzoianu.

Specialiștii pot fi contactați de luni până duminică în intervalul orar 8:00-20:00.

Personalul din sănătate care doreşte suport ori consiliere psihologică poate lua legătura cu specialiștii UMF Cluj-Napoca la adresa de e-mail suportpsihologic@umfcluj.ro.

Beneficiarii vor fi contactaţi pentru programarea ședințelor de consiliere în termen de maximum 12 ore.
Pentru situaţii urgente, membrii echipei pot fi contactaţi şi telefonic. Toate informaţiile sunt disponibile pe site-ul universităţii www.umfcluj.ro.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza