Ultimul meci al României în Nations League se vede de la 21:45 pe Prima Sport!

by Christian Suciu

Selecționata condusă de Edward Iordănescu va disputa ultimul joc din cadrul competiției internaționale Nations League pe Stadionul Giulești de la ora 21:45. Românii vor da totul pentru a nu retrograda în Liga C a Europei. ”Tricolorii” speră și la un rezultat favorabil prin care finlandezii să nu câștige împotriva Muntenegrului.

Meciul se anunță unul dificil împotriva liderului grupei ce a promovat deja în grupa A a Nations League și a învins deja pe teren propriu reprezentativa României cu scorul de 1-0 la Zenica.

Selecționerul Edi Iordănescu vrea un meci cu determinare din partea elevilor săi și își dorește o victorie care să mențină naționala în Liga B dar a evidențiat înaintea partidei și elementele pozitive ale jocurilor precedente, prin care echipa națională poate fi consolidată pe termen lung.

” Trebuie să plecăm de la ideea că venim după un joc în care nu ne-am îndeplinit obiectivul, adică cele trei puncte. Consider că este încă un joc în care merităm şi puteam mai mult, cred c-au fost foarte multe elemente bune şi prioritar acum este să câştigăm cu Bosnia.

Avem şi acţiunea din noiembrie, care ar trebuie să reprezinte jocurile consolidării unei echipe noi. Sunt multe elemente pe care le putem extrapola din meciul cu Finlanda. Mi s-a părut că am regăsit spiritul, am văzut o altă mentalitate, cred că aţi văzut şi dumneavoastră altă abordare.” a declarat Iordăenscu înaintea partidei.

Echipe probabile:

România: I. Radu – Cr. Manea, Ad. Rus, Burcă, Camora – R. Marin, Olaru, Stanciu – Cordea, Alibec, Fl. Tănase 

Bosnia: Sehic – Susic, Hadzikadunic, Sanicanin, Kolasinac – Besic, Hadziahmetovic – Stevanovic, Gojak, Demirovic – Prevljak

Meciul va fi transmis de la ora 21:45 în direct pe Prima TV.

sursa:primasport.ro

Te-ar putea interesa si

Comenteaza