Ultimele proiecții de sezon în Iulius Parc: „Foxtrot” și „De ce eu?”

by admin

Seria Movie Nights din Iulius Parc continuă și la început de toamnă. Evenimentul organizat de Iulius Mall Cluj le propune cinefililor încă două weekend-uri cu proiecții de filme în aer liber, în Iulius Parc.

În 6 septembrie 2019, de la ora 20.30, iubitorii de cinema au putut viziona drama „Foxtrot”. Pelicula este un vârtej de furie, o poveste puternică despre tinerii soldați, care sunt marcați de experiența războiului și de urmările sale inevitabile.

Pe 13 septembrie, tot de la ora 20.30, va fi difuzată producția ce va închide seria serilor cinematografice în aer liber din acest an. Drama „De ce eu?”, în regia lui Tudor Giurgiu, este un film bazat pe fapte reale. Cristian, un tânăr procuror idealist, încearcă să rezolve un caz de corupție din România anilor 2000, însă este prins în mrejele conexiunilor la nivel înalt și își pierde încrederea în justiție.

„Movie Nights” a prezentat 11 filme din cadrul Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF). Participarea este gratuită. Programul poate suferi modificări în funcție de condițiile meteo, iar actualizările vor fi comunicate pe pagina de Facebook a evenimentului și pe site-ul Iulius Mall Cluj.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza