Ultima oră: veste proastă din cantonamentul României! Un titular s-a accidentat și e OUT cu Germania

by admin

La Hamburg, naţionala de fotbal a României are cel mai complicat meci din grupa preliminară a Cupei Mondiale 2022. Mirel Rădoi trebuie să găsească antidot împotriva Germaniei, o selecţionată înţesată de staruri. Confruntarea se poate urmări live text pe looksport.ro. 

FRF a anunţat că Ionuţ Nedelcearu a suferit o accidentare uşoară şi a fost scos din lot, motiv pentru care Mirel Rădoi este nevoit să reorganizeze defensiva doar cu câteva ore înaintea marelui duel. 

„Din păcate, din cauza unor uşoare probleme medicale resimţite pe durata cantonamentului, Ionuţ Nedelcearu nu va fi apt pentru partida de diseară cu Germania! Recuperare rapidă pentru Armenia şi drumul spre Mondial!”, se arată în comunicatul Federaţiei. 

Andrei Burcă, Alin Toşca şi Adrian Rus mai sunt variantele pe care Mirel Rădoi le are la dispoziţie pentru postul de fundaş central.

Partida tur s-a terminat cu victoria nemţilor, cu scorul de 1-0, unica reuşită de pe Arena Naţională fiind semnată de Gnabry. Eroul partidei a fost portarul Florin Niţă, care a avut parade de senzaţie şi a făcut ca diferenţa de pe tabelă să fie de doar un gol. 

Te-ar putea interesa si

Comenteaza