UEFA Champions League se vede inca 3 sezoane pe canalele LOOK SPORT, dar și online pe PrimaPlay.ro

by Cristina Mihaila


Cele mai mari echipe ale Europei, cei mai buni jucători, cele mai tari meciuri, cele mai urmărite transmisiuni tv! Rețeta UEFA Champions League se află în continuare în oferta canalelor LOOK SPORT, pentru următoarele 3 sezoane, iar din acest an și pe noua platformă online a Grupului Clever, PrimaPlay.ro.


Telespectatorii se vor reconecta la atmosfera UEFA Champions League începând cu faza play-off-ului competiției, turul fiind programat pe 17-18 august, iar returul o săptămână mai târziu. În această fază ar putea fi urmărită și campioana României, CFR Cluj, dacă trece de Young Boys Berna (1-1 în meciul tur). Faza grupelor va debuta pe 14 septembrie și va alinia cele mai bune 32 de echipe ale Europei, împărțite în 8 grupe de câte 4 echipe. Finala sezonului 2021-2022 este programată pe 28 mai la Saint Petersburg.


Noul contract cuprinde și următoarele 3 ediții ale UEFA Super Cup, primul meci fiind cel de pe 11 august, dintre câștigătoarea ultimului sezon UEFA Champions League, Chelsea Londra, și CF Villareal, proaspăta deținătoare a trofeului UEFA Europa League. Partida va putea fi urmărită atât pe canalul Look Sport+, cât și pe PrimaPlay.ro .


Lansată pe 15 iulie 2021, platforma online PrimaPlay.ro pune la dispoziția utilizatorilor toate competițiile transmise de canalele LOOK SPORT, știrile și show-urile canalului generalist Prima TV, precum și celelalte canale tv ale Grupului Clever: Profit News, Agro TV, Cinemaraton, Comedy Est. PrimaPlay.ro este singura platformă unde iubitorii fotbalului pot vedea meciurile din Liga 1 de oriunde din lume. 
Vezi aici video: https://www.youtube.com/watch?v=KVl79F-tEJg
Vezi video aici: https://www.youtube.com/watch?v=gPBrwaTAGjw

Te-ar putea interesa si

Comenteaza