U Cluj și-a găsit antrenor. Lincar, chemat să promoveze!

by admin

Universitatea Cluj s-a mişcat repede după demiterea lui Costel Enache de pe banca tehnică. Şepcile Roşii vor ataca promovarea în Liga 1, anul viitor, cu Erik Lincar pe banca tehnică. 

Cum Enache nu şi-a îndeplinit obiectivul, acela de a intra în play-off-ul de promovarea în prima ligă, conducerea Şepcilor Roşii nu a stat mult pe gânduri şi i-a reziliat contractul. Imediat, s-a vorbit despre pista Viorel Moldovan, dar, până la urmă, U Cluj merge pe mâna unui alt antrenor cu experienţă în Liga 2. 

Conform Digi Sport, clujenii au ajuns la o înţelegere cu Erik Lincar, tehnicianul în vârstă de 42 de ani care anul trecut s-a aflat la câteva secunde de promovarea în Casa Liga 1 alături de Turris Turnu Măgurele. Plecat şi revenit la echipa patronată de fiul lui Liviu Dragnea, Lincar era liber de contract în ultimele luni şi a acceptat imediat provocarea lansată de ardeleni. 

La fel ca în ultimele sezoane, U Cluj îşi va propune şi stagiunea viitoare să revină pe prima scenă a fotbalului românesc, dar o va face, cel mai probabil, fără Ioan Filip şi Srdjan Luchin, cei mai experimentaţi jucători din lot.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza