“U” Cluj riscă să intre în INSOLVENȚĂ! Conducerea caută un investitior important

by admin

Un alt club de tradiţie riscă să intre în insolvenţă, din cauza problemelor cu banii. Universitatea Cluj este vizată de o astfel de posibilitate, pentru că nu se găseşte un investitor privat care să vină cu sume de bani importante. Conducerea tot caută pe cineva care să finanţeze echipa.

În acest moment, Banca Transilvania şi Primăria Cluj susţin clubul, dar, potrivit ProSport, aceştia nu sunt suficienţi, astfel că se poate intra în insolvenţă. Autorităţile locale nu vor mai oferi la fel de mulţi bani, astfel că bugetul are de suferit şi se caută rapid soluţii.

Conform sursei amintite, Primăria Cluj trebuie să vireze în conturile clubului ardelean nu mai puţin de 550.000 de euro până în iarnă, dar dacă se va opta pentru intrarea în insolvenţă, respectiva sumă nu va mai fi receptată.

U Cluj l-a transferat pe Robert Răducanu

Robert Răducanu, în vârstă de 25 de ani, şi-a găsit echipă după ce a fost dat afară de FC U Craiova, după disensiuni cu fanii. Extrema a semnat în Liga 2, cu Universitatea Cluj, echipă cu care speră să promoveze în Casa Liga 1, aşa cum a reuşit cu oltenii, ediţia trecută de divizie a doua.

Universitatea Cluj a anunţat transferul lui Robert Răducanu:

”FC Universitatea Cluj a ajuns la o înţelegere cu Robert Răducanu, extrema stângă în vârstă de 25 de ani antrenându-se deja alături de „studenţi”.

Robert a făcut primii paşi în fotbal la centrul de copii şi juniori de la Concordia Chiajna, debutând pentru echipa de seniori a ilfovenilor la finalul sezonului 2014/2015. În cei trei ani petrecuţi la Concordia, Robert Răducanu a bifat 42 de meciuri la nivel de Liga 1, reuşind să marcheze trei goluri şi să ofere alte două pase decisive.

În noiembrie 2018, Robert a ajuns la FC U Craiova. Între anii 2019-2021, acesta a reuşit să obţină două promovări consecutive alături de olteni. A strâns 24 de prezenţe la nivelul ligii secunde pentru Craiova în sezonul 2020/2021, când a înscris de patru ori, iar în acest sezon a jucat în două dintre meciurile „alb-albaştrilor”.

Bun venit la ”U”, Robert Răducanu!”.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza