”U” Cluj, meci greu împotriva campioanei României pe Cluj Arena

by Christian Suciu

Universitatea Cluj primește astăzi de la 18:30 vizita Campioanei României, Farul Constanța într-un meci din cadrul etapei 28 din Superligă. Înaintea meciului clujenii se află pe pe locul 9, cu 35 de puncte adunate pe parcursul campionatului și la doar 2 puncte distanță de locurile de Play-Off iar de partea cealaltă, trupa lui Hagi se află pe locul 4 cu 41 de puncte după 27 de meciuri jucate.

Meciul tur dintre cele două formații s-a încheiat la egalitate, 1-1, în urma golurilor marcate de Tudor Băluță și Alexandru Cîmpanu.

De șa revenirea alb-negrilor în Superligă în 2022, cele două formații s-au mai întâlnit de trei ori la nivelul primei divizii, fiecare formație trecându-și în cont o victorie și un rezultat de egalitate.

”Obiectivul nostru este să câștigăm. Întâlnim un adversar care are momente foarte bune, dar și momente mai puțin bune. Rămân o echipă bună, cu personalitate, cu experiență. Noi ar fi trebuit să avem mai multe puncte și să nu considerăm fiecare joc decisiv.

Chiar și în aceste condiții, trebuie să suferim, să jucăm foarte bine și să câștigăm. Ei cred că sunt în play-off cu un egal și nu cred că mai au presiune. Cred doar că Hagi e nemulțumit, vrea tot timpul să fie acolo sus. Jucătorii ar trebui să joace când vin atât de mulți suporteri la stadion, ar trebui să fie o motivație în plus.”, a transmis antrenorul clujenilor Ioan Ovidiu Sabău, înaintea meciului de pe Cluj Arena.

Partida dintre U Cluj și Farul Constanța va începe astăzi la ora 18:30 și av putea fi urmărită în direct pe Prima Sport 1 precum și pe platforma Primaplay.ro.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza