U Cluj joacă astăzi cu Hermannstadt în sferturile Cupei României! Sabău:” Respectăm Cupa dar mai important va fi meciul de Sâmbătă.”

by Christian Suciu

Șepcile Roșii vor juca astăzi în deplasare la Sibiu pe terenul celor de la FC Hermannstadt în sferturile de finală ale Cupei României. Formația pregătită de Ioan Ovidiu Sabău a reușit să se califice spectaculos dintr-o grupă în care se aflau liderii Play-Off-ului Superligii, Farul Constanța și CFR Cluj dar și Rapid București.

Tehnicianul de 55 de ani al alb-negrilor speră înaintea partidei ca unii jucători cheie pentru formația să poată fi recuperați până la startul partidei ce va ave loc pe Stadionul din Sibiu.

”Este un meci foarte important pentru noi, respectăm competiția și vom face tot ce putem ca să ne calificăm. Avem o săptămână complicată, cu trei jocuri, dintre care unul în Cupă și unul foarte important sâmbătă, cu FC U Craiova. Sper să recuperez jucătorii care au acuzat probleme medicale și aici mă refer la Nistor, la Filip și la Thiam.” a tarnsmis Ioan Ovidiu Sabău înaintea confruntării cu sibienii.

Echipa clujeană este într-o scădere de formă după înfrângerea suferită cu UTA Arad în campionat dar Sabău o victorie ar putea consolida mentalitatea jucătorilor săi înaintea duelului de Sâmbătă din Superligă.

”Consider că în acest moment mentalul echipei este foarte important, trebuie să începi fiecare săptămână cu o mentalitate corectă,. să uiți de înfrângere și să muncești în continuare. Vom trata corect meciul de Cupă, dar și mai important este cel de sâmbătă din campionat. Deja avem câțiva jucători importanți accidentați și nu îmi permit să fac două echipe, este o situație complicată.” a mai adăugat antrenorul Universității Cluj la conferința de presă premergătoare partidei din Cupa României

Meciul de cupă dintre FC Hermannstadt și U Cluj va începe astăzi la ora 19:00 și va putea fi urmărit în direct pe Prima Sport 1.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Comenteaza