U Cluj continuă campania de transferuri pentru următorul sezon! Fundașul Bogdan Mitrea și mijlocașul Doru Popadiuc au semnat cu echipa clujeană

by Christian Suciu

FC Universitatea Cluj a mai anunțat în cursul zilei de ieri două noi transferuri pentru sezonul competițional 2023/2024. Echipa clujeană a oficializat transferurile apărătorului central Bogdan Mitrea, jucător ce și-a făcut junioratul la U Cluj, dar și venirea mijlocașului ofensiv de 28 de ani Doru Popadiuc.

Popadiuc a avut un sezon bun în Superligă alături de Chindia Târgoviște, echipă în tricoul căreia a marcat 8 goluri și a oferit 4 pase de gol în 35 de partide disputate. Acesta a mai jucat pentru Ceahlăul Piatra Neamț, FCSB, FC Voluntari și Irtysh.

De asemenea, transferul lui Mitrea se anunță unul important pentru compartimentul defensiv al clujenilor, fostul apărător al Universității Craiova totalizând peste 200 de meciuri la nivelul primei divizii a fotbalului românesc. În ultimul sezon, Mitrea a bifat 31 de partide și 3 goluri în Superligă pentru Sepsi OSK și Universitatea Craiova.

Apărătorul ce a evoluat în perioada junioratului pentru formația clujeană a mai evoluat în carierea profesionistă pentru formații precum FCM Turda, CSMS Iași, FC Viitorul, Ascoli, FCSB AEL Limassol, Doxa Katokopias și Spartak Trnava.

”Sunt bucuros că m-am întors acasă, pot spune că e acasă. Mereu mi-am dorit să joc în tricoul Universității pentru echipa mare. Din păcate până acum nu am avut ocazia, dar mereu am sperat că într-o zi mă voi întoarce și chiar sunt bucuros că am semnat cu ”U” Cluj. Sper să devenim o echipă puternică la anul, de temut și să le fie frică tuturor când vor juca împotriva noastră. Obiectivele personale mereu am încercat să le țin pentru mine, importante sunt obiectivele de echipă.” a declarat fundașul Bogdan Mitrea în urma revenirii sale la U Cluj.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Comenteaza