U Cluj a trecut de Oțelul Galați și se pregătește de Barajul cu Universitatea Craiova. Sabău (U Cluj):”Am putea încheia sezonul senzațional”

by Christian Suciu

Universitatea Cluj a obținut victoria în primul meci de baraj pentru calificarea în competițiile europene, încheiat cu scorul de 2-0 împotriva lui Oțelul Galați. Formația pregătită Ioan Ovidiu Sabău va juca astfel finala barajului împotriva Universității Craiova în data de 26 mai de la ora 20:00.

Gălăţenii au primit un penalti în minutul 28, după ce Gertmonas, portarul clujenilor, l-a faultat pe Samuel Teles, dar Rusevic a executat slab şi goalkeeperul oaspeţilor a apărat. Maciel a ratat şi el în minutul 45+3 o ocazie mare de gol, iar Sabău l-a introdus în joc pe Anselmo, în minutul 57. Argentinianul a deschis scorul în minutul 62, după un contraatac, iar în minutul 72 a înscris din pasa lui Silaghi şi a adus victoria Universităţii, 2-0.

”Sunt foarte bucuros pentru că am rămas în cursă pentru calificarea în Conference League. Am putea încheia sezonul senzaţional. Pentru noi ar fi o performanţă extraordinară pentru acest club, pentru jucători, pentru mine.

N-am reuşit să credem în noi suficient în prima repriză. Aveam nevoie să ţinem mai mult de minge, să ieşim mai mult la joc. Oţelul a căzut fizic după 30 de minute, era normal, au încercat la începutul meciului să marcheze gol, să-şi uşureze munca.

Au jucat 3 jocuri într-o săptămână, nu e uşor. Trebuia să avem multă răbdare. În repriza a doua au venit acele contratacuri.”, a transmis antrenorul Universității Cluj, Ioan Ovidiu Sabău în urma victoriei cu Oțelul Galați.

sursa: primasport.ro

Te-ar putea interesa si

Comenteaza