U Cluj a reușit o mutare neașteptată în ultima zi de mercato! Dan Nistor revine la Cluj după 3 ani în Bănie

by Christian Suciu

Transferul mijlocașului Dan Nistor (34 de ani) la Universitatea Cluj a fost oficializat cu doar câteva minute înainte de încheierea ferestrei de transferuri în România. Versatul mijlocaș central cu 394 de meciuri la nivelul primei divizii a fotbalului românesc se va alătura lotului aflat sub comanda lui Ioan Ovidiu Sabău pentru a ajuta la menținerea formației clujene în Superligă și la finalul sezonului.

”FC Universitatea Cluj încheie perioada de transferuri cu o nouă mutare. Clubul nostru a ajuns la o înţelegere cu Dan Nistor (34 de ani). Mijlocaşul central cu 394 de meciuri în prima ligă are în palmares un titlu de campion în Liga 1, o Cupă a României, o Cupă a Ligii şi o Supercupă” au comunicat reprezentanții Universității Cluj pe pagina oficială de Facebook a clubului.

În cei 3 ani petrecuți la Craiova Nistor a strâns 123 de meciuri și a marcat de 15 ori. Mijlocașul născut în comuna Rucăr din județul Argeș a stâns de-a lungul carierei 7 apariții în tricoul echipei naționale de fotbal a României pentru care a debutat în Noiembrie 2012 sub comanda lui Victor Pițurcă.

Dan Nistor nu se află la prima sa aventură în Orașul de pe Someș. Acesta a mai evoluat chiar pentru rivala CFR Cluj în sezonul 2017/2018 în care a adunat 23 de apariții și 7 assist-uri în campionatul intern. În prezent mijlocașul este evaluat la 650 de mii de euro potrivit Transfermarkt iar de-a lungul carierei acesta a mai evoluat pentru FC Dinamo, Evian, Pandurii Târgu Jiu, Curtea de Argeș și CS Dacia Mioveni.

sursa: primasport.ro

Te-ar putea interesa si

Comenteaza