”U” Cluj a promovat în Liga 1 după barajul istoric cu Dinamo București! ”Câinii au retrogradat pentru prima oară în istorie”

by Christian Suciu

Meciul secund al barajului dintre ”U” Cluj și Dinamo București s-a încheiat cu scorul de 1-1 însă prin succesul de 1-0 obținut în prima manșă ”Șepcile Roșii” se întorc în prima Ligă a fotbalului românesc. Echipa antrenată de Eric Lincar a deschis mai repede scorul în minutul 17 iar dinaoviștii au restabilit egaliatea în munutul 19 prin Vlad Morar. Bucureștenii au încercat să se impună la cârma jocului consemnând câteva ocazii însă portarul Gorcea a oferit intervenții sigure prin care a menținut jocul în favoarea ”studenților” până la fluierul final.

”Nu a fost să fie cu Hermanstadt. Acum a fost cu succes. Nu totul se rezumă doar la mine, vreau să trimit un mesaj oamenilor din Cluj, băieţii au suferit mult şi nu cred că meritau în unele momente ce s-a întâmplat.

Dar sper ca toţi acei oamenii care i-au făcut blatisti să vină sa iei ceară scuze, oriunde, chiar şi online. Am realizat un lucru măreţ. Acum suntem la Liga I începe o altă muncă.

Avem puţin timp şi începe prima etapă. Liga I e foarte puternică, Clujul merită o echipă puternică şi va trebui să se facă investiţii. Îmi pare rău pentru Dinamo, deşi sună ciudat pentru că am jucat de multe ori ca adversarul. Ei trebuie să revină ca pasărea Phonix. Eu mă bucur pentru Cluj, pentru suporterii noştri. Vreau să văd un stadion plin în Liga I.

(n.r. după eşecul cu Hermannstadt) Ce s-a spus m-a deranjat, eu fac totul pentru ei şi nu cred că vreun jucător mă tradează, de asta m-a deranjat când i-au făcut blatişti”a declarat în urma partidei, antrenorul lui ”U” Cluj Eric Lincar.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza