U Cluj a pierdut într-un meci amical de pregătire din Antalya!

by Christian Suciu

Universitatea Cluj a fost învinsă în fața lui FC Nuremberg din Antalya cu 2-1 într-un meci amical de pregătire desfășurat în cantonamentul din Antalya. ”Studenții” au deschis scorul prin Bălan însă bavarezii au întors avantajul prin golurile lui Shuranov și Schleimer. Clujenii rămân cu o singură victorie în meciurile amicale de pregătire înaintea ultimului duel din cadrul cantonamentului, împotriva elvețienilor de la Schaffhausen.

Tehnicianul Ioan Ovidiu Sabău a aliniat următorul prim 11 pentru amicalul cu Nurnberg: Gorcea- Oancea, Nowak, Ilie, Horşia- Pires, Simion, Haită- Fulop, Bălan şi Hleihil. 

În ciuda rezultatului înregistrat, antrenorul bianconerilor s-a arătat mulțumit de prestația elevilor săi înaintea ultimului joc de pregătire dinainte de reluarea campionatului intern.

”Am făcut o primă repriză foarte bună. Am controlat jocul și am condus. Suntem la 50-60% din ceea ce vreau eu. Îmi place mult că jucătorii se implică. Azi a fost un meci pierdut, dar am făcut un joc bun, fizic, tactic, am avut curaj. Mă bucur mult că am avut acest joc. Am progresat foarte mult, suntem conectați.” a declarat Ioan Ovidiu Sabău în urma partidei din Antalya.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza