U Cluj a câștigat chinuit cu ultima clasată din Play-Out! Sabău: ”Nu aveam voie să pierdem acest meci, e o victorie meritată.”

by Christian Suciu

Universitatea Cluj a câștigat cu scorul de 1-0 meciul disputat ieri pe Stadionul din Mediaș împotriva lui CS Mioveni, formația aflată pe ultima poziție în clasamentul Play-Out-ului Superligii. Unicul gol al partidei a fost marcat de Mamadou Thiam în minutul 72 dintr-o reluare cu capul după ce portarul advers a scăpat mingea în propria poartă.

Antrenorul clujenilor, Ioan Ovidiu Sabău, s-a arătat mulțumit de victoria obținută de elevii săi într-un meci închistat împotriva unei formații deja retrogradate.

” Mă aşteptam să fie foarte greu, pentru că este greu să joci cu o echipă care e deja retrogradată. Am fost destul de crispaţi, am fost destul de lenţi, nu am pregătit acţiunile, dar am spus că ăsta va fi cel mai greu şi cel mai urât meci. Am început timizi, crispaţi, foarte, foarte tensionaţi. Astăzi nu aveam voie să pierdem, le-am şi spus că nu avem voie să pierdem acest meci, o victorie meritată.

Important să ai astfel de jucători (n.r. ca Alex Chipciu), pentru că el este un exemplu pentru tineri, au de învăţat de la el. Echipa s-a străduit mai mult în a doua repriză, am avut şi acel 11 metri la Remacle, nu ştiu de ce nu s-a dat. Până la urmă e bine că am câştigat.” a transmis tehnicianul în vârstă de 55 de ani al Universității Cluj.

După rezultatul de ieri Ioan Ovidiu Sabău a ajuns la cea de-a 7-a victorie pe banca clujenilor ce au urcat pe locul 5 în Play-Out iar gândurile sale se duc la Cupa României unde urmează meciul din semifinale împotriva celor de la UTA Arad.

”Sunt foarte mulţumit că am reuşit să câştigăm, aşteptăm meciul de joi şi sper să ne putem califica. Am înţeles că nu (n.r. U Cluj nu are licenţa pentru cupele europene). Pe mină mă interesează să salvez echipa de la retrogradare, am o presiune pe umeri. Încă suntem la 80-85%. Nu mă gândesc ce se întâmplă din vară, eu am doar responsabilitatea să salvez echipa de la retrogradare.” a mai adăugat antrenorul Universității Cluj, după victoria obținută.

sursa: primasport.ro

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Comenteaza