U-BT Cluj se întărește cu un nou transfer! Studenții l-au adus pe Gordic, cel mai bun marcator al Ligii Adriatice

by Christian Suciu

U-BT Cluj-Napoca a finalizat transferul fundașului bosniac Nemanja Gordic, un jucător solid 1,93 metri cu 72 de prezențe în Euroligă și 92 în EuroCup. Gordic a jucat cu naționala Bosniei în trei ediții Euro Basket în 2011, 2012 și 2015. Fundașul a câștigat de două ori Liga Adriatică, competiție în care deține în prezent titlul de cel mai bun marcator.

” Născut pe 25 septembrie 1988, Gordić măsoară 1.93 metri. Acesta este născut în Bosnia, la Mostar, provenind dintr-o familie de sârbi. Nemanja a debutat în baschetul profesionist alături de Buducnost Podgorica, apoi s-a transferat în 2010 la Lottomatica Roma, unde a jucat timp de două sezoane. În 2012 a semnat cu Azovmash din Ucraina, însă a primit o ofertă de la Partizan, pe care a acceptat-o imediat.

De asemenea, bosniacul a îmbrăcat maioul celor de la KK Igokea și Cedevita Zagreb. În cele din urmă a revenit la Buducnost, pe care a ajutat-o să câștige în 2018 Liga Adriatică. Mai mult, Nemanja a fost desemnat MVP-ul finalei cu Steaua Roșie Belgrad. ” au comunicat reprezentanții U-BT Cluj, despre cel mai recent transfer al echipei.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza