U-BT Cluj se duelează astăzi cu Voluntari pentru Supercupa României

by Christian Suciu

Campioana României la baschet masculin U-BT Cluj-Napoca o înfruntă astăzi pe CSO Voluntari pentru al treilea trofeu al sezonului, Supercupa României, într-un meci disputat la Sala Sporturilor Olimpia din Ploiești de la ora 19:00. Potrivit Federației Române de Baschet, ambele echipe vor fi obligate să folosească doi jucători autohtoni pe parcursul meciului.

Echipa condusă de Mihai Silvășan este favorită la câștigarea finalei, palmaresul ”studenților” împotriva rivalilor din campionatul intern numărând 15 victorii în meciuri directe, 5 dintre care au fost reușite în sezonul trecut.

”Mă aștept la un meci intens, echilibrat. Se întâlnesc două echipe puternice. Cei de la Voluntari s-au întărit în așa fel încăt să ne poată pune și mai mari probleme decât ne-au pus anul trecut. Au o echipă mult mai fizică decât cea de anul trecut, însă și noi avem un lot de calitate. Mă bucur foarte mult că am reușit să păstrăm cinci jucători de bază dintre cei care ne-au adus atâtea victorii în sezonul trecut. Am mai adăugat niște piese de care credeam că avem nevoie, evident cu speranța de a întări echipa și de a o face mai completă. Cred că am reușit acest lucru, văzând primele meciuri amicale. Problema a fost că nu am avut toți jucătorii disponibili, dar acum s-au reglat aceste probleme și absolut toată lumea este prezentă la antrenamente. Sper să reușim să ne ridicăm la nivelul așteptărilor pe care tot noi le-am creat prin performanțele pe care le-am reușit sezonul trecut.” a declarat antrenorul clujenilor, Mihai Silvășan înaintea Supercupei.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza