U-BT Cluj s-a impus în meciul IV cu 108-80 împotriva lui CSM Oradea! O singură victorie îi mai desparte pe clujeni de titlu

by Christian Suciu

U-BT Cluj a obținut un nou rezultat pozitiv în finala Ligii Naționale de Baschet și a câștigat la scorul de 108-80 în cel de-al patrulea meci împotriva lui CSM Oradea. Elevii lui Mihai Silvășan mai au nevoie de o singură victorie pentru a-și adjudeca titlul de campioni. Meciul V al seriei se va disputa Joi de la ora 19:00.

Pe parcursul jocului s-au remarcat pentru U-BT Cluj, Patrick Richard (22 p, 5 rec, 1 p.d. ), Bryce Jones (25 p, 4 rec,3 p.d.) și Jarrel Eddie ( 9 puncte,3 rec, 3 p.d.), în timp ce pentru CSM Oradea au ieșit la rampă Freeman (17 p, 2 rec, 1 p.d.), Pearson (16 p, 5 rec, 1.p.d) și Tarolis (14 p, 5 rec, 3 p.d.).

”Am evoluat bine de la început, am știut care ne este scopul și ce trebuie să facem. Evident, am avut o zi foarte bună la aruncări, însă asta vine și de la starea mentală a noastră. Finala nu este gata, trebuie să rămânem extrem de concentrați înaintea meciului următor, pe care îl vom juca în fața suporterilor. Le-am spus multe lucruri jucătorilor, dar ideea era să uităm de acea presiune de a rămâne neînvinși. Nu trebuie să uităm de obiectivul nostru principal. Ne vom concentra și vom depune toată energia necesară pentru a ieși campioni. ”, a declarat în urma victoriei antrenorul lui U-BT Cluj, Mihai Silvășan.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza