U-BT Cluj-Napoca- Lietkabelis Panevėžys, astăzi de la ora 19:00! Mihai Silvășan: ”Meci extrem de important, după o înfrângere dureroasă”

by Christian Suciu

U-Banca Transilvania o întâlnește astăzi pe Lietkabelis Panevėžys, în cel de-al 9-lea meci în sezonul regulat al BKT EuroCup. Partida se va desfășura la BTarena de la 19:00 și va putea fi urmărită în direct pe Prima Sport 3 precum și pe platforma Primaplay.ro.

După eșecul în fața campioanei en-titre Gran Canaria, ”Studenții” revin în EuroCup în fața uneia din echipele de tradiție ale baschetului lituanian. Echipa pregătită de Mihai Silvășan este pe locul 2 în grupa B cu 6 victorii și doar 2 înfrângeri.

”Jucăm cu Lietkabelis, o echipă care nu a cunoscut înfrângerea în ultimele șapte meciuri, patru în campionatul Lituaniei și trei în BKT EuroCup. Putem spune despre ei că joacă cu încredere și că sunt o echipă în formă. Aruncă foarte bine de la trei puncte, au aproape 13 reușite pe meci de la trei puncte, cu un procentaj în jur de 40%.

Sunt o echipă care joacă colectiv, mișcă bine mingea. Jucătorii lor înțeleg cum să joace baschet. Nu sunt neapărat extrem de buni individual, însă știu să joace împreună și cred că asta le-a dat forța de până acum, mai ales în ultimele meciuri, de când Čanak a revenit la conducerea lor. Din punctul nostru de vedere, suntem încrezători. E extrem de important meciul, deoarece vine după o înfrângere dureroasă. Ne dorim foarte mult să ne schimbăm atitudinea din acel meci și să ne arătăm adevărata față. Evident că ne gândim numai la victorie.

Sper ca sala să fie aproape plină și să ne bucurăm de o victorie după meciul de miercuri. A prins foarte bine această săptămână, în care nu am avut meci în Liga Națională. Jucătorii au stat cu familiile, s-au odihnit, iar la antrenamente am lucrat la anumite aspecte ale jocului nostru. ”, a declarat înaintea partidei antrenorul lui U-BT Cluj, Mihai Silvășan, înaintea partidei.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Comenteaza