U-BT Cluj-Napoca învinge CSM Petrolul Ploiești în campionat și așteaptă duelul cu Ludwigsburg

by Christian Suciu

U-BT Cluj-Napoca s-a impus ieri în deplasare împotriva CSM Ploiești cu scorul de 97-92 în cadrul etapei Ligii Naționale de Baschet Masculin. Meciul s-a disputat la Sala Olimpia din Ploiești iar echipa urmează să se întoarcă la Cluj pentru înfruntarea cu Ludwigsburg pentru Final Four.

În victoria cu CSM Ploiești s-au remarcat Elijah Stewart cu 23 de puncte, Giordan Watson cu 17 puncte, dar și Dustin Hogue 15 puncte și Andrija Stipanovic 12 puncte cu 7 pase decisive.

” A fost un meci greu, ne așteptam să fie așa. Nu am fost în cea mai bună formă fizică și mentală după jocul din Germania. Obiectivele noastre au fost să nu ne accidentăm și să câștigăm. Le-am îndeplinit pe amândouă, deși nu am evoluat foarte bine. De acum înainte gândurile noastre merg spre partida de marți cu Ludwigsburg.” a spus în urma meciului, antrenorul ”studenților” Mihai Silvășan.

Acesta consideră totodată că pentru disputa cu Ludwigsburg ”U-BT” Cluj va trebui să și ridice nivelul jocului și să abordeze disputa cu seriozitate maximă.

” Cu siguranță, dacă vrem să ne calificăm în Final Four, trebuie să jucăm mai bine și să fim mai duri. Am muncit întreg sezonul să ajungem aici, există o șansă mare să ne calificăm. Vom beneficia de avantajul terenului propriu și trebuie să ne bucurăm de o astfel de confruntare decisivă. Vom face tot ce ține de noi să obținem victoria și să ne calificăm în Final Four.” a mai adăugat Mihai Silvășan.

Peste 10.000 de fani o vor susține pe U-BT Cluj-Napoca la Sala Polivalentă pentru meciul de Marți de la 17:00 cu Ludwigsburg.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza