U-BT Cluj joacă astăzi ultimul meci ”acasă” din acest sezon de EuroCup împotriva ucrainenilor de la Prometey! Adversarii s-au impus categoric în meciul tur cu 105-82

by Christian Suciu

U-BT Cluj-Napoca va disputa astăzi de la ora 19:30 ultimul meci la BT Arena din actualuls ezon de 7Days EuroCup împotriva formației ucrainene Prometey Slobozhanske. Indiferent de rezultatul obținut, clujenii nu mai șanse din punct de vedere matematic să treacă mai departe în următoarea fază a competiției europene însă își doresc o victorie de moral împotriva liderului grupei care a adunat 12 victorii și 4 înfrângeri în actualul sezon de EuroCup.

” Așteptăm cu nerăbdare acest meci. Ne dorim în primul rând să facem un meci bun. Ne dorim să câștigăm. Jucăm cu echipa clasată pe primul loc în această grupă, în momentul de față. E cea mai în formă echipă din EuroCup. Nu au pierdut un meci dinaintea turului cu noi. Sunt o echipă extrem de talentată din punct de vedere individual, au mulți jucători care pot face diferența. Sunt extrem de atletici și au un joc de tranziție foarte bun. Numerele lor din punct de vedere ofensiv arată foarte bine, au cea mai mare medie de puncte marcate pe meci în EuroCup, deci evident au un joc rapid și cu multe posesii. Va trebui să stopăm tranziția lor ofensivă, să încercăm să stopăm recuperările lor ofensive și atunci cred că ne vom da șanse să sperăm la o victorie, ceea ce este scopul nostru. Vrem să evoluăm bine în ultimul meci pe teren propriu din EuroCup. Așteptăm fanii într-un număr cât mai mare și sper să le aducem o bucurie la final de meci.” a declarat antrenorul lui U-BT Cluj-Napoca, Mihai Silvășan potrivit Baschet.ro.

Tehnicianul ”Studenților” a transmis că jucătorul eliminat pentru comportament nesportiv în partida pierdută cu CSM Oradea din Liga Națională, Karel Guzman, va fi cel mai probabil pe teren și la ultima reprezentație a alb-negrilor pe teren propriu în actuala stagiune a competiției europene.

”Încă nu s-a terminat pregătirea lui (n.r. meciului cu Prometey). Antrenamentul de ieri a fost unul bun ținând cont de situația creată, iar cel din seara aceasta nu va fi unul extrem de intens. Încercăm și ne dorim să putem face diferența între ceea ce se întâmplă în afara terenului și ce trebuie să arătăm noi pe teren. Încercăm să folosim tot acest scandal mediatic în favoarea noastră și să ne găsim în el motivația pentru a ne lupta pe teren și pentru a juca un baschet de calitate.” a mai transmis antrenorul clujean despre starea jucătorului său conform sursei citate.

Meciul dintre U-BT Cluj și Prometey Slobzhohanske va putea fi urmărit în direct pe Prima Sport 2 și Prima Play.ro.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Comenteaza