U-BT Cluj, învinsă ”acasă” pentru prima oară în acest sezon de EuroCup! Nemții de la Ulm au câștigat ”in-extremis”

by Christian Suciu

Campioana României la baschet masculin a fost învinsă pe teren propriu împotriva formației germane Ratiopharm Ulm cu un scor final de 81-84 (44-34) . Deși ”studenții” au condus tot meciul, aceștia au fost depășiți în ultimul minut de adversari acumulând a șasea înfrângere din actuala ediție a competiției europene.

Pentru clujeni principalii marcatori din ultimul meci competițional din 2022 au fost Cățe și Richard cu câte 13 puncte înscrise, în timp ce de la formația germană cel mai bun marcator a fost Christen cu 26 de puncte. În ciuda înfrângerii, cei 5.000 de fani adunați pe BT Arena au făcut spectacol pe toată durata partidei iar cu 90 de minute înainte de start-ul înfruntării aceștia au colectat haine și jucării într-o campanie caritabilă îndreptată către 50 de familii defavorizate material din Cluj, cu copii între 3 și 5 ani.

În urma înfrângerii clujenii vor încheia anul pe penultima poziție din grupa A celei de-a doua cea mai importante competiții europene de baschet masculin din Europa după Euroligă. Clujenii mai pot spera să acumuleze puncte în returul competiție ce va începe din 10 Ianuarie și se va încheia pe 29 Martie.

sursa: primasport.ro

Te-ar putea interesa si

Comenteaza