U-BT Cluj aduce întăriri pentru următorul sezon! un internațional român de 1.93 se alătură echipei clujene

by Christian Suciu

U-Bt Cluj a oficializat primul transfer din această vară pentru pregătirea sezonului următor. Campioana României a reușit să-l transfere pe internaționalul român Mihai Măciucă de la Argeș Pitești. Jucătorul de 1.93 metri a strâns în actualul sezon de medii de 8.8 puncte, 2.4 recuperări și 1.4 pase decisive, cu un indice al eficienței de 6.6.

Măciucă a debutat pentru naționala României la 16 ani și a strâns 20 de apariții în tricoul tricolor inclusiv în preliminariile pentru Cupa Mondială sau EuroBasket.

”În primul rând, aș vrea să mulțumesc staff-ului tehnic și conducerii pentru încrederea acordată și pentru realizarea acestei mutări. Este o onoare să fac parte din echipa campioană și îmi doresc să avem cât mai multe realizări împreună. Această schimbare reprezintă un pas important în cariera mea, o nouă provocare pentru care sunt pregătit și nerăbdător. Nu a fost o alegere grea de făcut, întrucât aspir să ajung cea mai bună versiune a mea, lucru care poate fi realizat numai alături de cei buni. Nu în ultimul rând, un factor care m-a determinat să aleg U-Banca Transilvania este legat de cel de-al șaselea jucător, și anume fanii. Ei creează o atmosferă plină de energie, aceasta fiind cea mai mare bucurie pentru orice jucător. Haide “U”!” a declarat Mihai Măciucă după transferul la campioana României.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Comenteaza