U-BT Cluj a reușit prima victorie în deplasare din actualul sezon de EuroCup cu slovenii de la Olimpija Ljubljana.

by Christian Suciu

Formația pregătită de Mihai Silvășan a înregistrat primul succes pe teren advers din stagiunea curentă a EuroCup în fața echipei slovene Cevedita Olimpija Ljubljana. ”Studenții” s-au impus în deplasare la scorul de 88-80 în etapa cu numărul 11 a compeției europene de baschet masculin.

Pe parcursul meciului, pentru U-BT Cluj s-au evidențiat Andrija Stipanovic cu (14 puncte 4 pase decisive și 2 recuperări) urmat de Jalen Jones (14 puncte și 4 recuperări) și Kasey Shepherd cu 14 puncte și 5 pase decisive.

”Sunt încântat de victorie. Este prima noastră victorie din deplasare în acest sezon. Înseamnă deoarece ne dă șanse să ne calificăm în Play-Off-ul 7Days EuroCup. Am făcut o rotație după aducerea lui Jalen Jones și cred că este un lucru foarte bun pentru noi. Am rămas puternici mental pe toată durata meciului. Am rezistat atunci când ei s-au apropiat și am găsit modalități să revenim în avantaj. A fost un meci bun din acest punct de vedere.” a declarat antrenorul clujenilor, Mihai Silvășan. 

Te-ar putea interesa si

Comenteaza