U-BT Cluj a fost surclasată de Joventut Badalona cu 104-81! Șansele ”Studenților” la Play-Off-ul EuroCup sunt matematic năruite

by Christian Suciu

U-BT Cluj-Napoca a fost învinsă în deplasarea pe terenul celor de la Joventut Badalona cu scorul final de 104-81 în runda a 16-a a 7Days EuroCup. Formația antrenată de Mihai Silvășan nu s-a putut baza în acest meci vital pe vedetele obișnuite Kasey Shepherd, Karel Guzman și Andrija Stipanovic. În urma înfrângerii U-BT Cluj a rămas pe penultimul loc în Grupa A cu 11 înfrângeri și numai 5 victorii iar din punct de vederea matematic, clujenii nu vor continua mai departe în competiție după încheierea grupelor.

Jalen Jones a fost cel mai bun marcator al alb-negrilor cu 16 puncte, în timp ce Patrick Richard și Leonardo Meindl au adunat câte 15 puncte fiecare pentru echipa lui Mihai Silvășan. Emanuel Cate a marcat de asemenea 14 puncte și a încheiat jocul cu 13 recuperări. Din tabăra spaniolilor cei mai buni marcatori au fost Joel Parra cu 18 puncte și Ante Tomic cu 15 puncte marcate și 7 recuperări.

”Meciul a devenit dificil pentru că rotația noastră a fost foarte, foarte scurtă. Oricum, am jucat împotriva unei echipe bune, o echipă care vrea să câștige această grupă și are aspirații să câștige EuroCup. Sincer, sunt foarte mulțumit de felul în care am luptat în majoritatea momentelor jocului. Ținând cont de situația în care ne-am aflat astăzi, fără trei jucători principali, cred că am avut momente bune în acest joc. Nu a fost realist să câștigăm. Felicitări lui Joventut pentru victorie. Sunt fericit că niciun jucător nu s-a accidentat și îmi pare rău că nu am putut rămâne mai aproape până la final pentru a ne oferi șansa să câștigăm.” a declarat în urma partidei din Spania, antrenorul U-BT Cluj, Mihai Silvășan.

Te-ar putea interesa si

2 comentarii

U Cluj 16/03/2023 - 10:42

Intr-adevar, cu 3 titulari lipsa dintr-o rotatie, echipa e undeva la 60%, si e normal ca inspre final sa nu mai reziste fizic. Eu ma mir ca am “luat-o” doar la 23 de puncte diferenta :). Cu o echipa de acest nivel.

Raspunde

Comenteaza