Turul Ciclist al României trece prin Cluj-Napoca. Restricții de circulație pe mai multe străzi din oraș

by admin

Turul Ciclist al României va trece, în acest an, și prin Cluj-Napoca. Mai exact, etapa a doua a competiției se va termina în zona Cluj Arena. Pentru desfășurarea în bune condiții a evenimentului, Primăria Cluj-Napoca va institui restricții de circulație pe mai multe străzi din oraș, joi, între orele 17:00- 17:30.

Traficul rutier va fi astfel restricționat parțial și secvențial pe următorul traseu: Calea Baciului – str. Tudor Vladimirescu – str. Tăietura Turcului – str. G. Eremia Grigorescu – str. George Enescu – Piața 14 Iulie – str. Giuseppe Garibaldi – str. Uzinei Electrice – Aleea Stadionului.  

De asemenea, în aceeași zi, în intervalul orar 16.30 – 17.30, va fi restricționat traficul rutier pe str. Uzinei Electrice, iar în intervalul orar 14.30 – 18.00, pe Aleea Stadionului. 

Turul Ciclist al României va afecta și programul mijloacelor de transport în comun. Astfel, în data de 10 septembrie 2020, în intervalul orar 14:00– 23:00, linia 30 (cartierul Grigorescu – str. A. Vlaicu) va circula pe traseu deviat, în ambele sensuri, pe str. G. Coșbuc – Splaiul Independenței – Pod Garibaldi, iar linia M 26 (Parcul Central – Florești Cetate) va circula, spre Centru, pe Splaiul Independenței – str. G. Coșbuc. În intervalul menționat se suspendă stațiile de pe str. Uzinei Electrice, care vor fi înlocuite cu stațiile de pe Splaiul Independenței, la peroanele de tramvaie din dreptul Sălii Polivalente.

Pe toată durata de desfășurare a evenimentului, participanții vor forma grupuri de maximum zece persoane, care vor pleca pe traseul de concurs la intervale orare diferite, fără ca aceste grupuri să se intersecteze.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza