Turiștii străini, impresionați de Cluj-Napoca

by Oana Spiru

Numărul turiștilor străini care aleg să viziteze județul Cluj în această perioadă este tot mai mare. Târgul de Crăciun din orașul de la poalele Feleacului este o atracție pentru turiștii români, dar mai ales pentru cei din alte țări. Pentru cazare, turistii care vin din străinătate aleg cele mai exclusiviste cazări. Camere cu tehnologie sofisticată unde se pot relaxa după orele de plimbare. Cina o pot servi în timp ce se bucură de priveliștea frumoasă a Clujului de pe o terasă panoramică. 

„Sunt din Maroc, e a doua oara când vin la Cluj și e foarte frumos, îmi place mult, am venit aici în fiecare an și e superb”, ne-a povestit un turist străin.

„E foarte frumos, sunt pentru prima dată aici în Cluj, chiar îmi place. Atmosfera e super. Cel mai mult mi-au plăcut oamenii care dansează. Am văzut dansuri tradiționale, e prima mea dată când le vad pe acestea, și chiar îmi place”, a povestit un turist din Tunisia.

Străinii preferă și pentru cină cele mai impresionante restaurante din Cluj-Napoca.

„Avem un meniu foarte extravagant. Majoritatea publicului este internațional și din zona de business. Ce vrem să facem noi? Să ducem totul la un nivel superior”, a declarat Raymond Ignat, directorul unui restaurant din Cluj-Napoca.

Indiferent dacă vizitezi Cluj-Napoca pentru afaceri, pentru evenimente culturale, pentru aventuri în aer liber sau pentru o evadare liniștită din cotidian, orașul are ceva de oferit fiecărui turist.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Turiștii străini, impresionați de Cluj-Napoca – Observator24.ro 19/12/2023 - 11:36

[…] Citeste mai mult […]

Raspunde

Comenteaza