Trei bărbați din Cluj, prinși cu droguri de risc de jandarmii clujeni

by Christian Suciu

Echipajele de jandarmerie din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Cluj au identificat weekendul trecut trei persoane bănuite de deținere de substanțe interzise. Cei trei bărbați în vârstă de 25, 29 și 39 de ani s-ar fia flat în posesia 15 bucăți de cristale care conțineau o substanță tip praf de culoare albă.

” Pe parcursul weekendului trecut, echipaje de jandarmerie aparținând Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj, aflate în misiune de asigurare a ordinii publice pe raza municipiului Cluj-Napoca, au identificat trei persoane de 25, 29, respectiv 39 de ani, asupra cărora au fost găsite 15 bucăți de cristale care conțineau o substanță tip praf de culoare albă.

Având în vedere suspiciunea rezonabilă că ar putea fi substanțe interzise, jandarmii au întocmit pe numele celor în cauză actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de deținere de substanțe interzise, conform prevederilor Legii 143/2000.Documentele și substanțele descoperite asupra acestora au fost înaintate organelor abilitate, în vederea continuării cercetărilor.

Menționăm faptul că jandarmii clujeni vor continua să fie vigilenți pe timpul executării misiunilor specifice din spațiul public.”, au transmis reprezentanții Jandarmeriei Cluj.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza