Transporturi agabaritice pe drumurile din Cluj în următoarele zile

by admin

Trei transporturi agabaritice vor tranzita, în perioada 18-22 ianuarie, mai multe drumuri din județul Cluj, inclusiv porțiuni din Autostrada Transilvania. Potrivit CNAIR, vehiculele transportă structuri metalice și vor circula de la Vama Borș la Beclean.

Transporturile cu depășiri au loc pe traseul: Borș II PTF – A3 – DN19 – Centura Oradea – DN1 – A3 – DN1F – Cluj-Napoca – Centura Apahida-Vâlcele – DN1C – DN17 –Beclean, județul Bistrița-Năsăud.

Lățimea maximă a vehiculelor este de 3,50 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm că în conformitate cu OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfășurare ale transporturilor sunt stabilite de poliția rutieră. Vehiculele vor fi însoțite de două autovehicule de însoțire autorizate și de echipaje ale poliției rutiere. Transporturile nu se vor desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza