Transferurile nu se opresc la CFR Cluj! Un mijlocaș ivorian se alătură echipei lui Mandorlini

by Christian Suciu

CFR Cluj continuă mutările pe piața transferurilor în perioada de mercato și aduce un mijlocaș defensiv de la Sivasspor, fosta adversară a clujenilor din grupele Conference League. Kader Keita s-a alăturat lotului lui Andrea Mandorlini, aflat în cantonamentul de la Oliva Nova după ce cluburile s-au înțeles pentru un transfer în schimbul a 120 de mii de euro.

În cariera profesionistă mijlocașul ivorian a mai evoluat pentru Losch Lille, KWC Westerloo și FC Sion.

”Bine ai venit, Kader Keita! Cluburile CFR 1907 Cluj şi Sivasspor au ajuns la un acord privind transferul jucătorului Kader Keita în Gruia.

Mijlocaşul ivorian, în vârstă de 23 de ani, a fost crescut în Franţa, la academia celor de la LOSC Lille. Ulterior, Kader a evoluat în primul eşalon din Belgia, la KVC Westerlo, dar şi în prima ligă a Elveţiei, pentru FC Sion.

În ultimul an şi jumătate, Keita a fost jucătorul celor de la Sivasspor, fosta noastră adversară din Conference League, echipă pentru care a bifat 31 de apariţii.

Până acum, Kader Keita a avut trei prezenţe la Echipa Naţională a Coastei de Fildeş, reprezentativă alături de care a participat şi la Jocurile Olimpice. Îi urăm bun venit la CFR Cluj şi cât mai multe realizări alături de echipa noastră.”, au transmis reprezentanții clubului cluejan după oficializarea transferului.

sursa: primasport.ro

Te-ar putea interesa si

Comenteaza