Transferul lui Stanciu la CFR, fără șanse de realizare spune Cristi Balaj

by Christian Suciu

Președintele CFR Cluj Cristi Balaj susține că transferul internaționalului român Nicolae Stanciu la formația din Gruia ar veni cu costuri prea mari pentru formația clujeană, care ar destabiliza planul financiar elaborat de conducerea clubului. Jucătorul rămâne în continuare unul dorit de Campioana României însă doar pretențiile financiare ale acestuia vor corespunde cu posibilitățile echipei clujene.

” Stanciu este un jucător pe care orice club din România și l-ar dori, doar că din informațiile noastre are un contract foarte bun acolo unde este. Clubul este mulțumit de prestațiile lui și în niciun caz nu ar fi cedat fără anumite costuri. Din acest punct de vedere, dacă vorbim de CFR Cluj, Stanciu nu va ajunge la noi.

Dacă vorbim de optimizarea de care tot discutam, nu putem să o facem în situația în care ne-am asuma asemenea costuri financiare. Să ne înțelegem, nu că nu ar putea finanțatorul echipei să-l aducă pe Nicolae Stanciu, dar noi trebuie să respectăm un plan financiar pe care ni l-am asumat dacă vrem să însănătoșim clubul. În acest moment, Stanciu este în afara discuției.” a declarat Președintele Cristi Balaj într-o intervenție pentru postul Pro Arena.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza