Transferul anului în Liga 1 prinde contur! Patronul CFR-ului a discutat despre transferul lui Nicolae Stanciu

by Christian Suciu

Patronul Campioanei României CFR Cluj, Neluțu Varga a declarat că a luat legătura cu Nicolae Stanciu pentru revenirea playmaker-ului naționalei României în Super Ligă sub tricoul alb-vișiniu. Acesta a declarat pentru Pro Sport că transferul are șanse să se realizeze după ce a acesta ar fi ajuns la un acord verbal cu jucătorul, care mai este dorit și de fostul său club, Slavia Praga.

” Am speranțe mari că vor reuși să facem până la urmă acest transfer. Am vorbit personal cu Stanciu, iar băiatul mi-a zis că își dorește să vină la noi. El de un an își dorea să se transfere la noi, dar din diferite motive acest lucru nu s-a realizat. Acum eu cu Stanciu m-am înțeles și nu o să fie vreo problemă la salariu.

Voi găsi eu o modalitate să o rezolv. Îi voi da și niște bonusuri mai mari, nu e problemă. Eu cu el m-am înțeles. Dar sunt două chestii care ne încurcă momentan. Cluburile trebuie să se înțeleagă. El are contract în China până în 2024, iar chinezii nu s-au decis ce vor să facă. Acolo la ei e ceva și de ordin politic, cam așa ceva.

Dar, din ce informații am eu, se pare că el este dorit înapoi și de cei de la Slavia. Ni-l dorim și noi la CFR. Dacă nu se poate cu un transfer definitiv, iar eu în acest caz aș putea să dau cel mult două milioane de euro, atunci măcar împrumut să îl aducem la CFR Cluj. Mă bazez mult pe faptul că băiatul vrea să revină în România și își și dorește să fie mai aproape de familie.” a transmis patronul feroviarilor pentru Pro Sport privind aducerea în Gruia a internaționalului român.

La ultimul său transfer, în fereastra din 2021/2022, Nicolae Stanciu a fost transferat de formația din Wuhan pe o sumă de 4 milioane de euro.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza