Transfer rezolvat! Mihai Bordeianu a fost la stadionul CFR-ului pentru ultimele NEGOCIERI. Iordănescu și l-a dorit la FCSB

by admin

La o zi după ce a umilit FCSB în derby, 4-1, CFR Cluj a reuşit să mai dea o lovitură importantă. Sursele Look Sport indică faptul că echipa din Gruia a reuşit să-l convingă pe Mihai Bordeianu (29 de ani) să vină sub comanda lui Dan Petrescu, iar mijlocaşul a plecat, luni, de la stadion, cu o maşină a clubului. 

Luni dimineaţă, Neluţu Varga a convocat o reuniune generală la stadion, în aşteptarea lui Dan Petrescu, una încheiată în jurul orei 13:20. Printre cei prezenţi s-a aflat Bogdan Mara, noul director sportiv al ardelenilor, dar şi Mihai Bordeianu, mijlocaşul în vârstă de 29 de ani care e aşteptat să semneze în cel mai scurt timp un contract cu campioana ultimelor patru sezoane. Bordeianu a fost deja convins, iar acum aşteaptă doar să-şi rezolve situaţia cu Al Qadisiyah, clubul din Arabia Saudită de la care a plecat pentru a reveni în Casa Liga 1. 

Look Sport a aflat că Edi Iordănescu l-a cerut pe Bordeianu, iar Gigi Becali a dorit să facă un efort financiar important. Să îi ofere 22.000 de euro pe lună, doar că pentru mijlocaş nu au contat doar banii, ci şi partea sentimentală. Acordul a venit, evident, şi pe fondul implicării lui Dan Petrescu, noul antrenor al CFR-ului, după plecarea lui Marius Şumudică. De altfel, se ştia faptul că încă de la primele negocieri cu patronul Neluţu Varga, ”Bursucul” l-a cerut pe  Bordeianu.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza