Transfer de TOP la CFR Cluj! Dan Petrescu primește un jucător trecut pe la Manchester City

by admin

CFR Cluj e de neoprit pe piaţa transferurilor, după venirea lui Dan Petrescu! După ce şi-a asigurat seviciile lui Culio, Mihai Bordeianu şi Florin Ştefan, în cazul primilor doi Look Sport anunţând mutările în exclusivitate, acum ardelenii sunt pregătiţi de aducerea mijlocaşului Nana Boateng (27 de ani), nimeni altul decât fostul adversar al CFR-ului, cu formaţia finlandeză KuPS, la care evoluează şi acum.

Boateng nu e prima dată în atenţia CFR-ului. A mai fost dorit şi în precedentul mandat al lui Dan Petrescu. Cei de la ProSport scriu că acum negocierile sunt mai intense, iar campioana României are şanse mai mari să îl aducă.

Fotbalistul a fost curtat şi în 2020, fiind remarcat în meciul direct din play-off-ul Europa League, dar totul a picat din cauza pretenţiilor financiare ale finlandezilor.

Boateng a fost crescut de Manchester City, iar apoi a trecut pe la echipele Stromsgodset IF şi Colorado Rapids. La KuPS joacă din ianuarie 2020, iar de atunci a prins 57 de meciuri. A marcat de cinci ori şi a oferit trei pase de gol.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza