Transfer de răsunet pentru CFR Cluj? Nicolae Stanciu, în vizorul patronului Varga pentru întărirea lotului în iarnă

by Christian Suciu

Patronul CFR-ului, Neluțu Varga este în căutare de soluții pentru consolidarea lotului în fereastra de transferuri din Iarnă iar unul dintre primele nume vehiculate este cel al lui Nicolae Stanciu. Conform declarațiilor acestuia, liderul echipei naționale ar putea fi protagonistul unei reveniri neașteptate în Super Ligă în tricoul alb-vișiniu al clujenilor.

”Stanciu este o prioritate pentru CFR Cluj! L-am vrut și în ianuarie, așa este. Dar în acel moment nu se putea face transferul. Acum, suntem dispuși să facem un efort. Dar nu orice efort, depinde și de cifre.” a transmis patronul Neluțu Varga pentru Prosport.

Cu toate acestea antrenorul feroviarilor, Dan Petrescu rămâne sceptic în privința șanselor ca transferul să se realizeze, dar recunoaște că o colaborare cu internaționalul român ar fi o mutare de răsunet uriașă pentru CFR Cluj.

” Eu am citit şi mi s-a spus că patronul a declarat (n.r. – despre Nicolae Stanciu la CFR). Vă daţi seama, dacă ar veni Nicolae Stanciu pot să zic nu? Doamne fereşte! N-aş zice nu. Dar cred că în China câştigă vreo 2 milioane de euro şi nu ştiu dacă îl lasă să plece.

Se bat la titlu în momentul acesta, sunt pe locul 2. Deci posibil să nu-l lase să plece. Dar dacă ar fi liber, sau împrumut, sau… un jucător ca Stanciu, nu ai cum să-l refuzi. Asta e clar!

Încă nu ne-am întâlnit (n.r. – cu Ioan Varga), poate săptămâna asta ne întâlnim. Trebuie să vorbim puţin de ce va fi la iarnă. E clar că mereu ai nevoie de jucători, dar iarna sincer mai greu găseşti jucători care ar putea să ne ajute pe noi. Sigur, un jucător de nivelul lui Stanciu e un jucător interesant pentru noi, clar. Dar nu cred că va fi posibil.” a declarat ”Bursucul” potrivit Sport.ro.

Conform Transfermarkt, cota lui Stanciu în prezent este de 5,5 milioane de euro iar în actualul sezon a bifat 18 meciuri și 8 goluri pentru Wuhan Three Towns în campionatul chinez. Printre echipele la care a mai evoluat pe parcursul carierei Nicolae Stanciu se numără FC Vaslui, FCSB, Anderlecht AL-Ahli și Slavia Praga.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza