TokyoTricolorii şi-au ales echipamentul pentru prima partidă de la Jocurile Olimpice

by Cezar Leizeriuc

România debutează la Jocurile Olimpice, joi, de la ora 14:00, împotriva celor din Honduras. Selecţionata pregătită de Mirel Rădoi şi-a prezentat echipamentul cu care va evolua împotriva formaţiei din America de Nord.

”Tricolorii” vor evolua în albastru complet, o culoare atipică, aleasă special pentru acest eveniment grandios.

Optimism înainte de debut

Jucătorul Virgil Ghiţă a declarat, marţi, că are încredere în el şi în coechipierii săi din naţionala olimpică a României şi crede că meciurile de la Jocurile Olimpice vor fi foarte grele.

“Zborul a fost lung, mă aşteptam să fie mai rău, am stat înghesuiţi, am dormit, ne-am jucat, ne-am făcut şi prieteni printre ceilalţi sportivi români. Cred că m-aş putea adapta să joc aici, dar pe finalul carierei. Am încredere în mine şi în coechipierii mei, emoţiile prea mari nu îşi au locul acum. Vom avea meciuri foarte grele şi cred că vor fi dueluri foarte tari.

Am învăţat de la domnul Hagi să fiu modest, orice jucător, oricât de mare este, trebuie să lase loc de Bună ziua. Am învăţat la academie şi mentalitatea de învingător şi că trebuie să dăm totul pentru fotbal, pentru că vom primi înzecit înapoi. Fanilor le transmit să ne urmărească pentru că vom da totul pentru ei”, a declarat Ghiţă, conform FRF TV.

La Jocurile Olimpice, România va juca în faza grupelor cu Honduras (22 iulie, ora 14.00), Coreea de Sud (25 iulie, ora 14.00) şi Noua Zeelandă (28 iulie, ora 11.30).

Te-ar putea interesa si

Comenteaza