”Toamna într-o picătură”! Studenții mediciniști din Cluj au dat startul unei campanii de donare de sânge

by Christian Suciu

Organizația Studenților Mediciniști din Cluj-Napoca au demarat, cu susținerea Consiliului Județean Cluj, campania de donare de sânge intitulată ”Toamna într-o picătură”

”Ne-am alăturat cu toată convingerea acestei noi campanii de donare de sânge, extrem de benefice pentru comunitate, întrucât sănătatea este bunul cel mai de preț. Încurajăm, o dată în plus, toate persoanele care pot dona, să facă acest gest, întrucât fiecare strop de sânge contează pentru salvarea vieții și îmbunătățirea stării de sănătate a persoanelor aflate în situații medicale dificile.”, a declarat Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

Acțiunile propriu-zise de donare vor avea loc pe parcursul a cinci zile, în perioada 6 – 10 noiembrie 2023, în intervalul orar 07:30 – 13:30, la Centrul de Transfuzie Sanguină din Cluj-Napoca, situat pe strada Nicolae Bălcescu, la numărul 18. Pentru a facilita procesul de donare de sânge, organizatorii recomandă persoanelor interesate să se programeze prin intermediul aplicației BlooDoChallenge.

Mai multe informații despre donarea de sânge se regăsesc pe pagina Centrului de Transfuzie Sanguină Cluj – www.crtscluj.ro.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Comenteaza