Tichete sociale pentru copiii din familii defavorizate! Premierul Ciolacu:” Peste 400 de mii de copii vor beneficia de sprijin pentru -și achiziționa rechizite și haine”

by Christian Suciu

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat în cadrul ședinței de guvern acordarea de sprijin pentru copiii proveniți din familiile defavorizate în vederea achiziționării celor necesare pentru a merge la școală. Aceștia vor primi anual tichete sociale în valoare de 500 de lei pentru a-și achiziționa haine și rechizite școlare.

” Acordăm tichete sociale în valoare de 500 de lei pentru fiecare copil dintr-o familie cu venituri mici, care merge la grădiniță și la școală, la cursuri primare și gimnaziale. Sunt peste 400 de mii de copii care vor beneficia de sprijin pentru achiziționarea de rechizite și haine. Tichetele vor fi primite anual, timp de patru ani, începând cu anul școlar 2023-2024. Finanțarea va fi de 120 milioane euro, este asigurată integral din fonduri europene.”, a declarat Șeful Executivului în cadrul ședinței de guvern.

Video:

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Comenteaza