Tentativă de suicid în Câmpia Turzii. Un tânăr a amenințat că se aruncă de la etaj

by admin

Alertă în Câmpia Turzii, după ce un tânăr de 21 de ani a amenințat că se sinucide. Acesta voia să se arunce de la balconul locuinței, și a fost nevoie de intervenția poliției pentru a-l opri.

„La data de 23 mai a.c., în jurul orei 21.30, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană de sex masculin, aflată pe un balcon, ar intenţiona să se sinucidă. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, împreună cu un echipaj de pompieri care a asigurat accesul în apartament.

În interiorul locuinţei, a fost identificat un tânăr de 21 de ani, din municipiul Câmpia Turzii. Acesta a fost transportat la o unitate medicală de specialitate în vederea acordării îngrijirilor medicale”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Intervenția polițiștilor a fost sprijinită de pompierii de la Detașamentului de Pompieri Turda.

„Solicitarea a fost înregistrată în jurul orei 23.00, iar la fața locului s-a deplasat o autospecială cu echipamente de descarcerare pentru a asigura accesul într-un apartament dintr-un bloc de locuințe situat pe strada Aviatorilor din municipiul Câmpina Turzii”, a comunicat si ISU Cluj.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza