Târg de lucrări hand-made la Iulius Mall Cluj, cu obiecte realizate de persoanele aflate sub tutela DGASPC Cluj

by Christian Suciu

Târgul de lucrări hand-made al DGASPC Cluj se va deschide la data de 11 Decembrie în incinta Iulius Mall Cluj, zona Auchan. Clujenii sunt invitați să arunce o privire peste diversele icoane, tablouri, obiecte decorative și de pirogravură realizate de persoanele nevoiașe din centrele DGASPC Cluj.

” Îndemn pe această cale toți clujenii să treacă pragul acestui târg cu o semnificație aparte. Vor avea, astfel, șansa de a cumpăra un cadou de suflet, cu adevărat special, pentru cei dragi și de a fi, în același timp, solidari cu semenii noștri cu care soarta a fost mai puțin generoasă.”, a declarat Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

Alături de beneficiarii DGASPC, la târg vor fi prezenți și beneficiarii furnizorilor de servicii sociale private cu care Direcția de Asistență are colaborare, precum fundația Bethesda & Floricica Beclean, fundația Estuar și fundația FEBE.    Târgul de lucrări hand-made va fi un bun prilej pentru beneficiarii din unitățile rezidențiale de a se simți apreciați și integrați de către comunitatea clujeană.  

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Comenteaza