Târg cu vânzare de cireșe organizat de USAMV. Recolta bogată permite un preț accesibil

by Oana Spiru

”Cireșe de la USAMV” va fi primul târg cu vânzare organizat de Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) din Cluj-Napoca la Stațiunea de Cercetare Horticolă – USAMV Cluj-Napoca, unde sunt și produse fructele.

Recolta bogată din acest an și calitatea fructelor permite stabilirea unui preț la vânzare de 6 lei/kg, iar timp de trei zile, între 13-15 iulie 2021, orele 10.00 – 18.00, cireșele se pot achiziționa din interiorul SCH, în fața clădirii principale, unde vor fi amenajate standurile.

”Ne bucurăm să invităm clujenii în stațiunea noastră și, pentru că avem cantități mari de fructe coapte și gustoase, ieșim din magazine și facem vânzarea în aer liber. Cireșele vor fi recoltate în ziua vânzării, iar noi putem să mai transmitem că le-au fost aplicate tratamente fitosanitare minime, tocmai pentru a avea fructe cât mai sănătoase, așa cum ne dorim de fiecare dată. Cireșele sunt din soiuri care se pretează și la consumul obișnuit, dar și pentru conserve pentru iarnă, în special dulcețuri și compoturi. Așa că, așteptăm cu drag toți amatorii de cireșe la stațiunea noastră”, a declarat directorul SCH, Biolog dr. Lukacs Lehel.

Accesul spre standurile de vânzare poate fi făcut dinspre parking str. Băișoara sau pentru auto pe la poarta din str. Horticultorilor nr. 5.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Ciresarul Faracirese 15/07/2021 - 17:48

Este o minciună, mai si purtați lumea aiurea până acolo ca sa constate ca nu se vinde nimic defapt. Ar trebui să verificați articolele astea publicitare.

Raspunde

Comenteaza