Tânără hărțuită sexual de un bărbat în gara din Cluj-Napoca. Fata a povestit clipele de groază prin care a trecut

by admin

O tânără a fost hărțuită sexual în zona Gării din Cluj-Napoca. Fata a fost atacată de un bărbat în pasajul subteran dintre linii și cu greu a reușit să scape de agresor. Incidentul a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, iar tânăra a povestit pe rețelele de socializare clipele de groază prin care a trecut. 

„La ora 01:13 pe data de 21.01.2021 mă aflam pe peron, la gara din Cluj, vrând să ajung la linia 3 ca sa iau trenul și să merg acasă.

În pasajul subteran care face legătura dintre linii, acest individ a avut grijă să nu mă mai întorc acasă, ba mai mult, să mă facă sa nu mai trec niciodată pe acolo. Am avut parte de unul dintre cele mai urate scenarii pe care le poate trăi o fata și vreau sa trag un semnal de alarmă.

Dacă îl recunoașteți vă rog din suflet sa va feriți de acest om. Este un hărțuitor sexual, insistent și foarte agresiv. Am încercat sa îl împing de mai multe ori, țipam, plângeam, am amenințat de nenumărate ori că sun la poliție și individul nu a fost mișcat de niciuna dintre aceste reacții. De aici încolo nu mai intru in detalii. Din fericire am reușit sa fug și să scap, iar pană la urma a fost prins de poliție”, a scris fata pe rețelele de socializare. 

Tânăra a lansat și un avertisment. „Fetelor, în special pentru voi: vă rog, chiar ar trebui să cumpărați acel spray cu piper pe care tot amânați sa îl luați. Eu nu l-am avut. Aveți grija, nu umblați singure noaptea SUB NICIO FORMA mai ales în zone întunecate și pustii.

Am prea multe cunoștințe și cunosc prea multe povesti cu cazuri similare, iar eu m-am saturat sa tac. S-au luat măsuri împotriva individului. Nu este normal ce se întâmplă. Aveți grija de voi”, a mai scris tânăra pe Facebook.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza